Blue Band Kookboek nagerechten

Carin Leenders-de Vries en Pieternel Pouwels (red). 1992.
Een initiatief van Blue Band Rotterdam.

Categorie: menugang

Onderwerp: desserts

Serie: Blue Band Kookencyclopedie

Links:

  • de genummerde links verwijzen naar recepten van het receptenoverzicht op mijn website
  • 00 verwijzen naar op internet door anderen opgenomen beschrijvingen
  • x = zelf uitgeprobeerd
  • ! staat op mijn lijstje om uit te proberen

Terug naar Kookboekenzoeken

Links Recept Hoofdingrediënten Categorie Techniek Blz
  Vanilleroomijs     58

Inhoudsopgave

Voorwoord 5

Maten, gewichten en ovenstanden 5

Keukengereedschap 6

Koude nagerechten 7

Tips 8

IJsgerechten 58

Sauzen 78

Siropen 84

Smakentabel 86

Grandedessert suggesties 87

Warme nagerechten 88

Tips 89

Basistechnieken en termen 140

Receptenregister 142

Reeds verschenen 144