Blue Band Kookboek Pasta & Rijst

Carin Leenders-de Vries en Pieternel Pouwels (red). 1989.
Een initiatief van Blue Band Rotterdam.

Categorie: ingrediënten

Onderwerp: pasta, rijst

Serie: Blue Band Kookencyclopedie

Links:

  • de genummerde links verwijzen naar recepten van het receptenoverzicht op mijn website
  • 00 verwijzen naar op internet door anderen opgenomen beschrijvingen
  • x = zelf uitgeprobeerd
  • ! staat op mijn lijstje om uit te proberen

Terug naar Kookboekenzoeken

Links Recept Hoofdingrediënten Categorie Techniek Blz
13 Tagliatelle met zalm tagliatelle, zalmsnippers, tomaat, cognac pasta koken 60
37 Groentepilaf rijst, bouillon, groenten, kruiden rijst koken 99

 

Inhoudsopgave

Voorwoord 3

Maten, gewichten en ovenstanden 5

Pasta 6

  • Keukengereedschap 7
  • Pasta- overzicht 8
  • Pasta 10
  • Gevulde pasta 68
Rijst en granen 84

  • Rijst- en granenoverzicht 85
  • Rijst 86
  • Granen 126
Kruiden 156

Specerijen 158

Basistechnieken en termen 140

Receptenregister 142