Culinair genieten: Japans

Ceciel Biekmann (vert.) Soest, de Lantaarn, 2010

Categorie: keuken

Onderwerp: Japans,  Oosters, Aziatisch, basisrecepten

 

Links:

  • de genummerde links verwijzen naar recepten van het receptenoverzicht op mijn website
  • 00 verwijzen naar op internet door anderen opgenomen beschrijvingen
  • x = zelf uitgeprobeerd
  • ! staat op mijn lijstje om uit te proberen

Terug naar Kookboekenzoeken

Links Recept Indeling boek Hoofdingrediënten Menugang Blz
         

Inhoudsopgave

Soepen en voorgerechten 4
  • Rundvleessoep met ramen en paddenstoelen 5
  • Misosoep met varkensvlees en sperziebonen 6

Sushi en Sahimi 12

Rijst en mie 24

Tofu en eieren 32

 

Vlees, vis en gevogelte 40

Salades en groente 56

Woordenlijst 62

Register 63

Colofon 64

 

 

 

...