De avontuurlijke Surinaamse keuken

specialiteiten uit een hete culinaire geschiedenis

Faisel Rajjab en Arun Swamipersaud. Rotterdam, Trichis Publishing, 2005

Categorie: keuken

Onderwerp: Surinaams, Zuid-Amerikaans

Links:

  • de genummerde links verwijzen naar recepten van het receptenoverzicht op mijn website
  • 00 verwijzen naar op internet door anderen opgenomen beschrijvingen
  • x = zelf uitgeprobeerd
  • ! staat op mijn lijstje om uit te proberen

Terug naar Kookboekenzoeken

Links Recept Indeling boek Hoofdingrediënten Menugang Blz
         

Inhoudsopgave

Voorwoord 5

Inleiding 7

Ingrediënten 9

Potten, pannen en messen 19

Broodjes 23

 

Soepen 29

Rijst 41

Vlees 53

Vis 89

Groenten 109

Snacks 131

Zoet 143

Drank 151

Index 158

Nawoord 159