Vis, makkelijk en lekker

Vis, schaal- en schelpdieren.

Desirée Verkaar (red.). Utrecht, Veltman, 2015; 4e dr.

Categorie: ingrediënten

Onderwerp:  vis

Serie: bankgiro/vriendenloterij

Links:

  • de genummerde links verwijzen naar recepten van het receptenoverzicht op mijn website
  • 00 verwijzen naar op internet door anderen opgenomen beschrijvingen
  • x = zelf uitgeprobeerd
  • ! staat op mijn lijstje om uit te proberen

Terug naar Kookboekenzoeken

links recept hoofdingrediënt overige ingrediënten menugang blz
  Garnalen wontons en pangsit van Hollandse garnalen garnalen   hapjes en snacks 17
  Thaise viskoekjes met sweet chili kabeljauw   hapjes en snacks 19
  Crostini met rilette van zalm zalm   hapjes en snacks 21
  Tomatenbrood met ansjovis en Manchego kaas ansjovis   hapjes en snacks 23
  Zalmballetjes met teriyaki saus zalm   hapjes en snacks 25
  Oesters met verschillende garneringen oesters   hapjes en snacks 27
  Hollandse garnalencocktail garnalen   voorgerecht 30
  Gebakken kerriemosselen in slablad mosselen   voorgerecht 32
  Tonijncarpaccio tonijn   voorgerecht 34
  Gepocheerde coquilles met preiroomsaus coquilles   voorgerecht 36
  Gebakken sardines met frisse salade sardines   voorgerecht 38
  Bagel met makreelsalade, Granny Smith en rode ui makreel   lunchgerecht 43
  Roerei met Hollandse garnalen en toast garnalen   lunchgerecht 45
  Tuna Melt tonijn   lunchgerecht 47
  Couscoussalade met sardines uit blik sardines   lunchgerecht 49
  Zalmburger zalm   lunchgerecht 51
  Wrap met gerookte zalm en avocadocrème zalm   lunchgerecht 53
  Riistnoedels in bouillon met garnalen en paksoi garnalen   lunchgerecht 55
  Caesarsalade met rivierkreeftjes en gepocheerd ei rivierkreeftjes   lunchgerecht 57
  Witte bonensoep met basilicum, waterkers en schelvis

schelvis   lunchgerecht 59
  Vissoep met rouille rode poon kabeljauw, mosselen hoofdgerecht 62
  Dorade uit de oven met venkel, ui, knoflook en tijm dorade   hoofdgerecht 64
  Bami Goreng met garnalen garnalen   hoofdgerecht 66
  Visschotel van schelvis schelvis   hoofdgerecht 68
  Gebakken sliptong à la meunière met aardappelgratin sliptong   hoofdgerecht 70
  Gebakken roodbaars met zuurkool en aardappelpuree roodbaars   hoofdgerecht 72
  Hele rode poon en pappilote rode poon   hoofdgerecht 74
  Jordanese gehaktbal garnalen kalfsgehakt hoofdgerecht 76
  Linguine met kokkels linguine   hoofdgerecht 78
  Mosselen in witte wijn mosselen   hoofdgerecht 80
  Pasta carbonara met warmgerookte zalm zalm   hoofdgerecht 82
  Risottoschotel kabeljauw   hoofdgerecht 84
  Taco's van scholfilet met pittige salsa schol   hoofdgerecht 86
  Gebakken makreelfilet met kikkererwtensalade, rode ui en sesam makreel   hoofdgerecht 88
  Open lasagne met warm gerookte zalm

zalm   hoofdgerecht 90