Koken naar Hartewens, deel 2

Recepten en Tips voor gezond en lekker eten

Carin Leenders-de Vries (receptuur) en Nicoline Duinker (voedingsadvies). Etten-Leur, Becel, 1988

Categorie: gezond & bewust

Onderwerp:  bewust, gezond, cholesterol, dieet, vetarm, voedingswaarden

Serie: Becel

Links:

  • de genummerde links verwijzen naar recepten van het receptenoverzicht op mijn website
  • 00 verwijzen naar op internet door anderen opgenomen beschrijvingen
  • x = zelf uitgeprobeerd
  • ! staat op mijn lijstje om uit te proberen

Terug naar Kookboekenzoeken

links recept hoofdingrediënt overige ingrediënten menugang blz
  Pittige kiwisalade     lunch 6
  Licht gebonden tomatensoep     diner 7
00 Pasta met citroenkipsaus     diner 7
  Vruchtenyoghurt     ontbijt 8
  Romige broccolisoep     lunch 8
  Zigeunergoulash     diner 9
  Gemarineerde champignons     lunch 10
  Vis Salerno     diner 11
  Bleekselderijstengels met kruidige dipsaus     avond 11
  Tosti Hawaï     lunch 12
  Italiaanse stoofschotel     diner 12
  Spinazie lasagna     diner 13
  Paprika kwark     ontbijt 14
  Gevulde volkoren pannenkoeken     lunch 14
  Indiase vis of Tandoori vis     diner 15
  Aardappelkoek     diner 15
  Yoghurt bananenmoes     diner 15
  Fruitige Hüttenkäse     ontbijt 16
8 Hartige preitaart     lunch 16
  Fruitige cocktail     tussendoortje 17
  Russische bietensoep of Bortsch     diner 17
  Koffie met abrikozen-kwarkcake     tussendoortje 18
  Frisse huzarensalade     lunch 18
  Kerrieragoût     diner 19
  Bevroren ananascocktail     diner 19
  Koude sauzen     Tips 20
  Warme sauzen     Tips 20
  Dressings     Tips 21
  Sesamkoekjes     Tips 21
  Cake à la Becel     Tips 21