Bron |
Bewerking van: www.ah.nl |
Keuken |
Oosters |
Techniek |
bakken, koken, marineren, wokken |
Type |
eenpansmaaltijd |
Categorie |
groente, marinade, mie, witvis, saus |
Dieet |
cholesterolverlagend |
Bevat per 100g |
|
![]() |
miekedewaal.nl - recepten |
Snijd de visfilet in grote stukken en meng deze in een schaaltje met teriyakisaus en laat marineren.
Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing en giet af in een vergiet.
Maak de paprika, wortel, courgette en ui
schoon en snijd in dunne repen.
Maak de
knoflook en gember schoon en hak in kleine
stukjes.
Doe 1 eetlepel olie in de koekenpan en bak de stukken vis aan beide zijden 2-3 minuten gaar en bruin.
Verhit intussen 1 eetlepel olie in de wok. Voeg de knoflook, gember
en ui toe en laat fruiten tot de ui glanzend is.
Voeg vervolgens de paprika, wortel en courgette toe en laat
de groenten ca. 4 minuten
roerbakken.
Schep de mie door de groente, voeg de bouillon toe en laat
deze door de mie opnemen.
Verwarm het geheel nog 1 minuut
door.
Leg tot slot de stukjes vis op de mieschotel.
Serveer de een beetje (warme) teriyakisaus bij het
gerecht, zodat ieder deze naar smaak deze kan toevoegen.