221

Gourmetten met groente en vlees

Homepage Mieke de Waal

 

Gourmetrecepten met veel bijzondere groentengerechtjes.

Y. van Boven, Libelle no.51 2016.
Nederlands
bakken, grillen, gourmetten
 n.v.t.
aardappelen, ei, fruit gevogelte, groente, kruiden,  vis, vlees
cholesterolverlagend, deze recepten zeker niet
6 personen

Voorbereiden gerechten

  • Wilde eendenborst
  • Gebakken kwarteleitjes
  • Gevulde groenekoolrolletjes
  • Kruidige ricottopannenkoekjes
  • Geflambeerde sperzieboontjes
  • Groentenrösti van courgette, aardappel en wortel
  • Tuinbonenrisotto
  • Geroerbakte spruitenblaadjes met kastanje & pancetta
  • Gebakken knolselderij
  • Schelpjes afgeblust met witte wijn
  • Vispakketjes in Chinese kool met kerrie
  • Zalmburgertjes met dille & bieslook
  • Spicy gamba's in chiliolie marinade
  • Gebakken miniprei met Noilly Prat
  • Minitournedos van wildzwijn en hert
  • Paddenstoelen met bechamelsaus en geitenkaas

Bijgerechten

  • Aardappelsalade met gerookte kip
  • Fijngesneden groene kruiden
  • Koolsalade met wortel, druiven en mierikswortelsaus
  • Tabbouleh met groene kruiden en waterkers
  • Boerenkoolpesto
  • Mierikswortelsaus
  • Paddenstoelenbouillon
  • Knoflookolie
  • Gebakken romanesco met sherry
  • Kruiden, sauzen en (kruidige) oliën

miekedewaal.nl - recepten

03-03-2018  nr. 221, gewijzigd op: 06-10-21 17:06:22