Blue Band Kookboek Gebak |
Carin Leenders-de Vries en Pieternel Pouwels
(red). 1990. Categorie: kooktechniek, type gerecht Onderwerp: bakken (oven), gebak Serie: Blue Band Kookencyclopedie |
Links:
Terug naar Kookboekenzoeken
Links | Recept | Hoofdingrediënten | Categorie | Techniek | Blz |
332 | Zandkoekjes | Bloem, boter witte basterdsuiker, zout, ei, vanille-extract | gebak, koekjes | bakken, oven | 20 |
05 | Speculaas | Bloem, boter, bruine basterdsuiker, kruidnagel, speculaaskruiden | gebak, koekjes | bakken, oven | 42 |
202, 205, 178, 204, 289, 266 | Cakebeslag | Basisrecept en eigen variaties : appelcake, bananencake, stroopwafelcake, marmercake en bananenbrood | fruit, cake, gebak | bakken, oven | 44 |
53 | Appeltaart | fruit, gebak, taart | bakken, oven | ||
290 | Pindarotsjes | niet in dit boekje | bonbons, chocolade, noten | au bain-marie | |
330 | Schwarzwälder Kirsch | eieren, bloem, chocolade, kirsch, kersen | chocolade, drank, fruit, gebak. taart | au bain-marie, bakken, oven | 59 |
Inleiding 5
Maten, gewichten en ovenstanden 6
Keukengereedschap 7
Wetenswaardigheden en tips 8
Gebruik spuitzak 14
Citroencake 45
Schwarzwalder kirschtaart 59